zaterdag 30 oktober 2010

Vannacht omschakeling naar wintertijd

Vannacht schakelen we over naar de wintertijd. Dat betekent een uur langer slapen of een uur langer uitgaan!!! Morgen moeten we de klok dus van 03.00 uur naar 02.00 uur achteruitstellen.

vrijdag 29 oktober 2010

Lezen biografie Tom boonen

Hij is nog maar 26, maar van zijn plaats in de galerij van grote Vlaamse wielerlegendes lijkt hij nu al verzekerd. Na enkele imponerende nummertjes in de Ronde van Vlaanderen slaat de jonge wielerheld al even genadeloos toe in Parijs-Roubaix. De kers op de taart komt er met het Wereldkampioenschap Wielrennen in Madrid. Naast wielrenner is Boonen ook de lieveling van het Vlaamse publiek. Met een natuurlijke flair en een x-factor 10 doet de Balenaar niet enkel de wielerharten sneller slaan. En dat beseft hij.

Ik heb deze biografie gekozen omdat sport me erg interesseert.

woensdag 27 oktober 2010

sportpaleis


Heb je nood aan ontspanning. Maar weet je niet goed wat te doen. Dan heb ik de oplossing. Er zijn weer heel wat goede artiesten die naar het sportpaleis komen. zoals clouseau, kings of leon, faithless, milk inc, ... Dus neem zeker eens een kijkje op de kalender van het sportpaleis!

big green egg

Peter Goossens had er drie staan in 'De beste hobbykok', Sergio Herman liet er een inbouwen in een lift: het Big Green Egg, een eivormige barbecue waarmee je vlees en vis in een wip extra smaak kunt geven. Wil je zelf ook kennis maken met dit wondertoestel? klik dan op de volgende link.

donderdag 7 oktober 2010

Theoretisch rijbewijs!!

Ik ben het boekje aan het lezen voor mijn theoretisch rijbewijs. Maar lezen is niet mijn favoriete bezigheid. Is dat voor jouw ook het geval dan heb ik een handig alternatief. Met http://www.kbcrijbewijs.be/ kan je gratis oefenen voor je theoretisch rijexamen!

woensdag 6 oktober 2010

WELKOM

Ik ben Seppe Dezeure en dit is mijn nieuwe blog voor Nederlands.
Ik ben 19 jaar, en doe STW in KA redingenhof leuven.